Praten met kinderen


Boek in het Nederlands!Praten met kinderenDit handboek hoort bij het boek Praten met kinderen. Een boek voor ouders en andere opvoeders. Het handboek geeft aan hoe rond de inhoud van Praten met kinderen een serie van zeven bijeenkomsten georganiseerd kan worden voor ouders die lichte problemen ervaren in de opvoeding van hun kinderen en hun opvoedingsvaardigheden willen vergroten. Voor elke bijeenkomst wordt aangegeven welk hoofdstuk uit Praten met kinderen besproken wordt en hoe die bijeenkomst precies ingevuld kan worden. Tevens worden voorbeelden gegeven van oefeningen die tijdens de bijeenkomsten gedaan kunnen worden.

Het boek Praten met kinderen is gericht op ouders met kinderen vanaf ongeveer 10 jaar en geeft aan hoe ouders en kinderen samen kunnen overleggen over problemen, conflicten en meningsverschillen om een oplossing te vinden waar uiteindelijk iedereen tevreden mee is. Als ouders en kinderen samen overleggen, is het belangrijk om te voorkomen dat het gesprek uit de hand loopt, dat de emoties hoog oplopen of dat de discussie eindeloos voortduurt. Het boek geeft ouders een aantal tips en richtlijnen, waarmee zij ervoor kunnen zorgen dat gesprekken met hun kinderen in een goede sfeer verlopen en dat er oplossingen voor problemen gevonden worden.

Uitbreiding:
Er is een train-de-trainercursus Praten met kinderen. Zie www.cursuspratenmetkinderen.nl

Over de auteurs
Nicole van As doceert bij de sectie Orthopedagogiek: Gezin en Gedrag van de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Jan Janssens is er hoogleraar Opvoedings- en gezinsondersteuning.Downloaden eBook Praten met kinderen gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Praten met kinderen

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Praten met kinderen, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Praten met kinderen en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Praten met kinderen:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  175mm x 245mm
  Aantal pagina’s :
  115
  Uitgeverij :
  Maklu, Uitgever
  ISBN :
  9789044126006
  Datum publicatie : 07-2010  TAGS:

  Online Praten met kinderen ebook, Boek Praten met kinderen FB2, Downloaden Praten met kinderen PDF , Downloaden Praten met kinderen MOBI, Online Praten met kinderen boek, Gratis Downloaden Praten met kinderen IPhone, Online boek Praten met kinderen PDF, Gratis Praten met kinderen DJVU, Gratis Downloaden Praten met kinderen TXT, Downloaden Praten met kinderen RTF, Online Praten met kinderen FB2 , e-boek Praten met kinderen downloaden TXT, Gratis Praten met kinderen downloaden boek, e-boek Praten met kinderen downloaden MOBI, Downloaden Praten met kinderen IPad, Lezen Praten met kinderen MOBI, Lezen Praten met kinderen DOC, Gratis Praten met kinderen AWZ, Downloaden e-boek Praten met kinderen iPad , Gratis Praten met kinderen DJVU, Downloaden Praten met kinderen e-boek gratis, Gratis Downloaden Praten met kinderen DVD, Lezen Praten met kinderen TXT, Boek Praten met kinderen downloaden DJVU, Praten met kinderen downloaden boek gratis, Praten met kinderen downloaden boek pdf gratis, Praten met kinderen pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Praten met kinderen pdf gratis, Praten met kinderen downloaden gratis epub gratis, Praten met kinderen ePub boek downloaden gratis.