Overnames en pensioen


Boek in het Nederlands!Overnames en pensioenDe pensioenvoorziening neemt een bijzondere positie in bij de overgang van een onderneming. Waar werknemers belang hebben bij het behoud en de continuïteit van de pensioenvoorziening, kan de overgang van een onderneming juist discontinuïteit tot gevolg hebben. De met de overgang van een onderneming gepaard gaande wijzigingen in ondernemingsstructuren en verschuivingen in de activiteiten van ondernemingen, hebben vaak gevolgen voor de mogelijkheid tot (blijvende) aansluiting bij een bedrijfstakpensioenfonds of voor de deelneming in een pensioenvoorziening voor een concern. Indien vrijstelling is verkregen in de verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds, is een voor de praktijk belangrijke vraag of na de overgang van een onderneming die vrijstelling behouden kan blijven. De pensioenvoorziening vertegenwoordigt ook een heel zwaar wegende financiële factor. Voor de verkrijger van een onderneming is het van essentieel belang om te weten in welke mate de pensioenvoorziening van de overgenomen onderneming is gefinancierd. Kort gezegd is de vraag of er een tekort of een overschot is en welke plichten of rechten daaruit nog voor de verkrijgende onderneming kunnen voortvloeien. De spelregels die hierbij gelden zijn een mixture van arbeidsrecht, bijzondere pensioenwetgeving en pensioentechniek. Dit gevoegd bij de grote diversiteit in pensioenvoorzieningen in Nederland, betekent dat de behandeling van pensioenvraagstukken in relatie tot de overgang van een onderneming individueel maatwerk vergt. Dit boek – dat hoofdzakelijk vanuit juridische optiek is geschreven – wil daarbij een gids zijn. Over de auteur Prof. mr. E. Lutjens is advocaat bij van Mens & Wisselink Advocaten, Amsterdam en bijzonder hoogleraar Pensioenrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.Downloaden eBook Overnames en pensioen gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Overnames en pensioen

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Overnames en pensioen, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Overnames en pensioen en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Overnames en pensioen:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  170mm x 240mm
  Aantal pagina’s :
  146
  Uitgeverij :
  Uitgeverij Paris B.V.
  ISBN :
  9789077320235
  Datum publicatie : 01-2005  TAGS:

  Online Overnames en pensioen ebook, Boek Overnames en pensioen FB2, Downloaden Overnames en pensioen PDF , Downloaden Overnames en pensioen MOBI, Online Overnames en pensioen boek, Gratis Downloaden Overnames en pensioen IPhone, Online boek Overnames en pensioen PDF, Gratis Overnames en pensioen DJVU, Gratis Downloaden Overnames en pensioen TXT, Downloaden Overnames en pensioen RTF, Online Overnames en pensioen FB2 , e-boek Overnames en pensioen downloaden TXT, Gratis Overnames en pensioen downloaden boek, e-boek Overnames en pensioen downloaden MOBI, Downloaden Overnames en pensioen IPad, Lezen Overnames en pensioen MOBI, Lezen Overnames en pensioen DOC, Gratis Overnames en pensioen AWZ, Downloaden e-boek Overnames en pensioen iPad , Gratis Overnames en pensioen DJVU, Downloaden Overnames en pensioen e-boek gratis, Gratis Downloaden Overnames en pensioen DVD, Lezen Overnames en pensioen TXT, Boek Overnames en pensioen downloaden DJVU, Overnames en pensioen downloaden boek gratis, Overnames en pensioen downloaden boek pdf gratis, Overnames en pensioen pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Overnames en pensioen pdf gratis, Overnames en pensioen downloaden gratis epub gratis, Overnames en pensioen ePub boek downloaden gratis.