Onze wereld als illusie


Boek in het Nederlands!Onze wereld als illusieAti-dzogchen is een vroege vorm van dzogchen, een traditie die de mensen terugvoert naar hun oorspronkelijke geest. In plaats van het koesteren van speculatieve kennis, concentreert ati-dzogchen zich geheel op het overstijgen van het dualistische en bekrompen denken en van de illusies in onze relatieve wereld, zodat de oorspronkelijke en tijdloze natuur van de eigen geest, welke zuivere volmaakte aanwezigheid is, helder herkend wordt. De veertiende-eeuwse Tibetaanse mysticus, dichter, schrijver en leraar Longchen Rabjampa was een van de laatste grote meesters in de ati-dzogchen traditie. Hij is de auteur van de twee essays, die in dit boek vertaald zijn. Het eerste essay gaat over de manier waarop de verschijnsel bestaan. Het behandelt vier natuurlijke aspecten van onze gewone realiteit, een realiteit die een illusie blijkt te zijn. Het tweede essay gaat over de uiteindelijke natuur van de verschijnselen. Hierin wordt aangetoond dat er geen verschil is tussen onze wereld en nirwana. Alles wat bestaat is al verlicht en van nature volkomen zuiver.Downloaden eBook Onze wereld als illusie gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Onze wereld als illusie

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Onze wereld als illusie, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Onze wereld als illusie en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Onze wereld als illusie:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  148mm x 210mm
  Aantal pagina’s :
  184
  Uitgeverij :
  Brave New Books
  ISBN :
  9789402172843
  Datum publicatie : 03-2018  TAGS:

  Online Onze wereld als illusie ebook, Boek Onze wereld als illusie FB2, Downloaden Onze wereld als illusie PDF , Downloaden Onze wereld als illusie MOBI, Online Onze wereld als illusie boek, Gratis Downloaden Onze wereld als illusie IPhone, Online boek Onze wereld als illusie PDF, Gratis Onze wereld als illusie DJVU, Gratis Downloaden Onze wereld als illusie TXT, Downloaden Onze wereld als illusie RTF, Online Onze wereld als illusie FB2 , e-boek Onze wereld als illusie downloaden TXT, Gratis Onze wereld als illusie downloaden boek, e-boek Onze wereld als illusie downloaden MOBI, Downloaden Onze wereld als illusie IPad, Lezen Onze wereld als illusie MOBI, Lezen Onze wereld als illusie DOC, Gratis Onze wereld als illusie AWZ, Downloaden e-boek Onze wereld als illusie iPad , Gratis Onze wereld als illusie DJVU, Downloaden Onze wereld als illusie e-boek gratis, Gratis Downloaden Onze wereld als illusie DVD, Lezen Onze wereld als illusie TXT, Boek Onze wereld als illusie downloaden DJVU, Onze wereld als illusie downloaden boek gratis, Onze wereld als illusie downloaden boek pdf gratis, Onze wereld als illusie pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Onze wereld als illusie pdf gratis, Onze wereld als illusie downloaden gratis epub gratis, Onze wereld als illusie ePub boek downloaden gratis.