Missie Red de dieren


Boek in het Nederlands!Missie Red de dierenGenomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2017 – Vijf spannende verhalen over wilde dieren in nood. IJsbeermoeder Limea is op pad met haar twee jongen. Het is een tocht vol gevaren, waarbij een van de jongen gewond raakt. De kinderen Vivia en Daniel zien het ongeluk gebeuren. Ze zijn op reis in het noordpoolgebied, samen met ranger Rago. Wat kunnen ze doen om het ijsbeertje te redden? In ‘Missie Red de dieren’ staan vijf spannende verhalen over dieren in nood: een ijsbeer, een tijger, een gorilla, een zeeschildpad en een olifant. De rangers proberen de dieren met man en macht te hulp te schieten. En dat valt niet mee! Je volgt de spannende reddingsacties op de voet, zowel vanuit het zicht van de rangers als ook van de bedreigde dieren. Het boek is niet alleen spannend, je leert er ook veel van. Hoe rangers tijgers beschermen, bij voorbeeld. Waarom er steeds minder gorilla’s zijn. En wat er moet gebeuren om de olifantenjacht te stoppen. De illustraties zijn gemaakt door Lian Kandelaar (10 jaar) en door scholiere Hanna Haring (17 jaar). “De natuur maakt me stil. Het is groot en overal om ons heen […] Wij mensen zijn hier maar even en mogen een gezonde aarde niet voor lief nemen. Dieren die bedreigd worden, natuur die verdwijnt en klimaatverandering… wij hebben allemaal een verantwoordelijkheid en kunnen die ook nemen. In grote of kleine stappen. Juist ook kinderen kunnen ons helpen anders naar de natuur en dieren te kijken.” HKH Prinses Laurentien “Alle bedreigde dieren hebben een bondgenoot van wereldklasse gevonden in Lian Kandelaar. Een meisje met een missie die groot durft te dromen en een droom heeft ze al waargemaakt: schrijfster worden.” Dieuwertje Blok Lian Kandelaar (10 jaar) is dol op dieren en natuur. Ze wil graag iets doen om bedreigde dieren te helpen. Daarom schreef ze dit boek. De opbrengst geeft ze aan het WNF. wilde dieren, zoogdieren, natuur, kinderen, wildlife, wildernis, kinderboeken, natuurboeken, dierenbescherming, dierenverhalen, dierenboeken, olifant, ijsbeer, gorilla, zeeschildplad, tijgerDownloaden eBook Missie Red de dieren gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Missie Red de dieren

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Missie Red de dieren, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Missie Red de dieren en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Missie Red de dieren:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  150mm x 200mm
  Aantal pagina’s :
  128
  Uitgeverij :
  KNNV Uitgeverij
  ISBN :
  9789050116220
  Datum publicatie : 06-2017  TAGS:

  Online Missie Red de dieren ebook, Boek Missie Red de dieren FB2, Downloaden Missie Red de dieren PDF , Downloaden Missie Red de dieren MOBI, Online Missie Red de dieren boek, Gratis Downloaden Missie Red de dieren IPhone, Online boek Missie Red de dieren PDF, Gratis Missie Red de dieren DJVU, Gratis Downloaden Missie Red de dieren TXT, Downloaden Missie Red de dieren RTF, Online Missie Red de dieren FB2 , e-boek Missie Red de dieren downloaden TXT, Gratis Missie Red de dieren downloaden boek, e-boek Missie Red de dieren downloaden MOBI, Downloaden Missie Red de dieren IPad, Lezen Missie Red de dieren MOBI, Lezen Missie Red de dieren DOC, Gratis Missie Red de dieren AWZ, Downloaden e-boek Missie Red de dieren iPad , Gratis Missie Red de dieren DJVU, Downloaden Missie Red de dieren e-boek gratis, Gratis Downloaden Missie Red de dieren DVD, Lezen Missie Red de dieren TXT, Boek Missie Red de dieren downloaden DJVU, Missie Red de dieren downloaden boek gratis, Missie Red de dieren downloaden boek pdf gratis, Missie Red de dieren pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Missie Red de dieren pdf gratis, Missie Red de dieren downloaden gratis epub gratis, Missie Red de dieren ePub boek downloaden gratis.