De Ultieme Bron


Boek in het Nederlands!De Ultieme BronOnze eigen geest, de ultieme bron van alle verschijnselen, creëert onze wereld en vormt ons bewustzijn van deze wereld. Omdat onze geest van nature tijdloos en zuiver is, is de wereld die hij creëert volledig volmaakt, al ervaren we dat niet zo. De natuurlijke tijdloze staat van onze geest is zuivere volmaakte aanwezigheid, al het andere zijn verschijnselen geproduceerd door ons dualistisch bewustzijn, dat geheel opgaat in zijn eigen illusionaire gedachteproces. De wereld ervaren als zuiver volmaakt, zonder er allerlei ideeën, gedachten, meningen, doelen, enzovoorts op te projecteren, is bevrijding. Dit ervaren is het onderwerp van een oude Tibetaanse tantrische tekst getiteld: De Ultieme Bron (Kunjed Gyalpo). Dit boek is de eerste integrale vertaling in het Nederlands van deze oude tekst. De Ultieme Bron is een van de vroegste dzogchen teksten en is geschreven rond de 8e eeuw. Deze tekst geldt als een van de belangrijkste basisteksten van de nyingma traditie. Hij onderscheidt zich door zijn tijdloze ideeën, die religie en geloof over¬stijgen. In dit boek is ook een vertaling van een praktisch advies voor beoefening opgenomen, geschreven door de Tibetaanse meester Longchenpa.Downloaden eBook De Ultieme Bron gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De Ultieme Bron

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De Ultieme Bron, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De Ultieme Bron en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De Ultieme Bron:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  155mm x 235mm
  Aantal pagina’s :
  332
  Uitgeverij :
  Brave New Books
  ISBN :
  9789402166095
  Datum publicatie : 08-2017  TAGS:

  Online De Ultieme Bron ebook, Boek De Ultieme Bron FB2, Downloaden De Ultieme Bron PDF , Downloaden De Ultieme Bron MOBI, Online De Ultieme Bron boek, Gratis Downloaden De Ultieme Bron IPhone, Online boek De Ultieme Bron PDF, Gratis De Ultieme Bron DJVU, Gratis Downloaden De Ultieme Bron TXT, Downloaden De Ultieme Bron RTF, Online De Ultieme Bron FB2 , e-boek De Ultieme Bron downloaden TXT, Gratis De Ultieme Bron downloaden boek, e-boek De Ultieme Bron downloaden MOBI, Downloaden De Ultieme Bron IPad, Lezen De Ultieme Bron MOBI, Lezen De Ultieme Bron DOC, Gratis De Ultieme Bron AWZ, Downloaden e-boek De Ultieme Bron iPad , Gratis De Ultieme Bron DJVU, Downloaden De Ultieme Bron e-boek gratis, Gratis Downloaden De Ultieme Bron DVD, Lezen De Ultieme Bron TXT, Boek De Ultieme Bron downloaden DJVU, De Ultieme Bron downloaden boek gratis, De Ultieme Bron downloaden boek pdf gratis, De Ultieme Bron pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De Ultieme Bron pdf gratis, De Ultieme Bron downloaden gratis epub gratis, De Ultieme Bron ePub boek downloaden gratis.