De shih tzu


Boek in het Nederlands!De shih tzuShih Tzu

De geschiedenis van de shih tzu begint in China, waar hij zelfs aan het keizerlijk hof werd gefokt. Om trots te kunnen zijn op een goed verzorgde shih tzu is het belangrijk om richtlijnen voor de vachtverzorging te hebben. Het hoofdstuk verzorging vertelt u er alles over. Op vragen als hoe u de oogjes en oortjes moet schoonhouden en hoe u de nageltjes moet knippen krijgt u ook antwoord.
Door de mooie foto’s krijgt u zowel een indruk van de schoonheid van een showhondje als van het kort(er) geknipte huishondje.

De opvoeding, erg belangrijk voor een hond en dus ook voor de shih tzu, wordt duidelijk beschreven. Een zeer prettig leesbaar boek met veel adviezen en heel geschikt voor iedereen die zijn raskeuze nog moet maken of al gemaakt heeft.

80 Pagina’s
9789058212566Downloaden eBook De shih tzu gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De shih tzu

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De shih tzu, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De shih tzu en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De shih tzu:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  151mm x 211mm
  Aantal pagina’s :
  64
  Uitgeverij :
  Welzo Media Prod. bv
  ISBN :
  9789058212566
  Datum publicatie : 05-2006  TAGS:

  Online De shih tzu ebook, Boek De shih tzu FB2, Downloaden De shih tzu PDF , Downloaden De shih tzu MOBI, Online De shih tzu boek, Gratis Downloaden De shih tzu IPhone, Online boek De shih tzu PDF, Gratis De shih tzu DJVU, Gratis Downloaden De shih tzu TXT, Downloaden De shih tzu RTF, Online De shih tzu FB2 , e-boek De shih tzu downloaden TXT, Gratis De shih tzu downloaden boek, e-boek De shih tzu downloaden MOBI, Downloaden De shih tzu IPad, Lezen De shih tzu MOBI, Lezen De shih tzu DOC, Gratis De shih tzu AWZ, Downloaden e-boek De shih tzu iPad , Gratis De shih tzu DJVU, Downloaden De shih tzu e-boek gratis, Gratis Downloaden De shih tzu DVD, Lezen De shih tzu TXT, Boek De shih tzu downloaden DJVU, De shih tzu downloaden boek gratis, De shih tzu downloaden boek pdf gratis, De shih tzu pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De shih tzu pdf gratis, De shih tzu downloaden gratis epub gratis, De shih tzu ePub boek downloaden gratis.