De Maltezer


Boek in het Nederlands!De Maltezerde Maltezer

De Maltezer is een kleine gezelschapshond die graag in het gezelschap van zijn baas maar ook van soortgenoten verkeert. Maltezers worden vaak aangeschaft als showhond, maar ook gewoon als gezinshond, die het prima kan vinden met kinderen. Ook al is de Maltezer klein, hij is zeer waaks en blaft luid tegen vreemden. Verder leert hij snel en is heel intelligent.Voordeel is dat de Maltezer niet verhaart en zeer volgzaam is. Maltezers die als showhond door het leven gaan hebben veel (vacht)verzorging nodig. Wat er allemaal komt kijken bij de voorbereidingen voor een hondenshow wordt uitgebreid beschreven. Algemene informatie over opvoeding, training, maar ook over gezondheid en ziekte van de Maltezer is in dit boek opgenomen. De schrijvers waarschuwen voor de vele malafide fokkers, die honden aanbieden als Maltezer leeuwtje (dit ras bestaat niet). De Maltezer, vaak met lang haar en een strikje bovenop de kop, kan worden aangeschaft via de rasvereniging waarbij fokkers zijn aangesloten.Downloaden eBook De Maltezer gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De Maltezer

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De Maltezer, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De Maltezer en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De Maltezer:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  149mm x 211mm
  Aantal pagina’s :
  64
  Uitgeverij :
  Welzo Media Prod. bv
  ISBN :
  9789058211675
  Datum publicatie : 01-2002  TAGS:

  Online De Maltezer ebook, Boek De Maltezer FB2, Downloaden De Maltezer PDF , Downloaden De Maltezer MOBI, Online De Maltezer boek, Gratis Downloaden De Maltezer IPhone, Online boek De Maltezer PDF, Gratis De Maltezer DJVU, Gratis Downloaden De Maltezer TXT, Downloaden De Maltezer RTF, Online De Maltezer FB2 , e-boek De Maltezer downloaden TXT, Gratis De Maltezer downloaden boek, e-boek De Maltezer downloaden MOBI, Downloaden De Maltezer IPad, Lezen De Maltezer MOBI, Lezen De Maltezer DOC, Gratis De Maltezer AWZ, Downloaden e-boek De Maltezer iPad , Gratis De Maltezer DJVU, Downloaden De Maltezer e-boek gratis, Gratis Downloaden De Maltezer DVD, Lezen De Maltezer TXT, Boek De Maltezer downloaden DJVU, De Maltezer downloaden boek gratis, De Maltezer downloaden boek pdf gratis, De Maltezer pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De Maltezer pdf gratis, De Maltezer downloaden gratis epub gratis, De Maltezer ePub boek downloaden gratis.