De koningin van Paraguay


Boek in het Nederlands!De koningin van ParaguayIn [De koningin van Paraguay] vertelt Willem de Bruin het bijzondere en dramatische verhaal van de Ierse emigrante Elisa Alicia Lynch (1833-1886). In Parijs begon ze een carrière als courtisane, werd de maîtresse van een Zuid-Amerikaanse dictator en raakte betrokken bij een van de bloedigste conflicten uit de moderne geschiedenis. Als geliefde van Francisco Solano López, president van Paraguay, bekleedde Elisa Lynch nimmer een officiële functie, maar als ‘ongekroonde koningin’ van deze Zuid-Amerikaanse republiek bezat zij veel macht. Het leven van Elisa Lynch leek in dat opzicht veel op dat van de vrouw die een kleine eeuw later de echtgenote werd van de president van Argentinië: Evita Perón. Beide vrouwen wisten zich vanuit een officieuze plek in het centrum van de macht te manoeuvreren. Beiden waren een belangrijke steunpilaar van het bewind van hun geliefde en beiden werden gehaat door de elite. Maar waar Evita Perón wereldfaam verwierf, is Elisa Lynch vrijwel vergeten. Hetzelfde geldt voor de Paraguay Oorlog, een conflict dat honderdduizenden mensen het leven kostte.Downloaden eBook De koningin van Paraguay gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De koningin van Paraguay

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De koningin van Paraguay, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De koningin van Paraguay en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De koningin van Paraguay:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  150mm x 229mm
  Aantal pagina’s :
  400
  Uitgeverij :
  Atlas Contact
  ISBN :
  9789045026824
  Datum publicatie : 08-2017  TAGS:

  Online De koningin van Paraguay ebook, Boek De koningin van Paraguay FB2, Downloaden De koningin van Paraguay PDF , Downloaden De koningin van Paraguay MOBI, Online De koningin van Paraguay boek, Gratis Downloaden De koningin van Paraguay IPhone, Online boek De koningin van Paraguay PDF, Gratis De koningin van Paraguay DJVU, Gratis Downloaden De koningin van Paraguay TXT, Downloaden De koningin van Paraguay RTF, Online De koningin van Paraguay FB2 , e-boek De koningin van Paraguay downloaden TXT, Gratis De koningin van Paraguay downloaden boek, e-boek De koningin van Paraguay downloaden MOBI, Downloaden De koningin van Paraguay IPad, Lezen De koningin van Paraguay MOBI, Lezen De koningin van Paraguay DOC, Gratis De koningin van Paraguay AWZ, Downloaden e-boek De koningin van Paraguay iPad , Gratis De koningin van Paraguay DJVU, Downloaden De koningin van Paraguay e-boek gratis, Gratis Downloaden De koningin van Paraguay DVD, Lezen De koningin van Paraguay TXT, Boek De koningin van Paraguay downloaden DJVU, De koningin van Paraguay downloaden boek gratis, De koningin van Paraguay downloaden boek pdf gratis, De koningin van Paraguay pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De koningin van Paraguay pdf gratis, De koningin van Paraguay downloaden gratis epub gratis, De koningin van Paraguay ePub boek downloaden gratis.