De dodendraad


Boek in het Nederlands!De dodendraadNa een aantal jaren in het leger gediend te hebben begon Antoni Mulder in 1916 aan zijn loopbaan als belastingambtenaar. Zijn eerste standplaatsen waren in Zeeland, aan de grens met België. Hij had daar te maken met de zogenaamde ‘dodendraad’, het hekwerk met 2000 volt dat moest voorkomen dat mensen de grens over gingen in de Eerste Wereldoorlog. In zijn memoires schrijft Antoni Mulder daar indrukwekkend over. Maar ook in zijn verdere carrière, waarin hij opklom van commies naar hoofd-verificateur, maakte hij vele bijzondere dingen mee op het gebied van smokkelhandel en belastingontduiking. Zijn verhalen daarover geven een prachtig inkijkje in het reilen en zeilen van de belastingdienst in de eerste helft van de vorige eeuw, waarbij het er vaak spannender aan toeging dan menigeen zou verwachten. Antoni Mulder maakte beide wereldoorlogen van dichtbij mee. Zijn levensverhaal laat heel mooi zien hoe het leven in de vorige eeuw veranderde, een tijd die ver weg lijkt maar slechts enkele generaties van ons verwijderd is.Downloaden eBook De dodendraad gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De dodendraad

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De dodendraad, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De dodendraad en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De dodendraad:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  148mm x 211mm
  Aantal pagina’s :
  210
  Uitgeverij :
  Nabij Producties
  ISBN :
  9789492055415
  Datum publicatie : 09-2017  TAGS:

  Online De dodendraad ebook, Boek De dodendraad FB2, Downloaden De dodendraad PDF , Downloaden De dodendraad MOBI, Online De dodendraad boek, Gratis Downloaden De dodendraad IPhone, Online boek De dodendraad PDF, Gratis De dodendraad DJVU, Gratis Downloaden De dodendraad TXT, Downloaden De dodendraad RTF, Online De dodendraad FB2 , e-boek De dodendraad downloaden TXT, Gratis De dodendraad downloaden boek, e-boek De dodendraad downloaden MOBI, Downloaden De dodendraad IPad, Lezen De dodendraad MOBI, Lezen De dodendraad DOC, Gratis De dodendraad AWZ, Downloaden e-boek De dodendraad iPad , Gratis De dodendraad DJVU, Downloaden De dodendraad e-boek gratis, Gratis Downloaden De dodendraad DVD, Lezen De dodendraad TXT, Boek De dodendraad downloaden DJVU, De dodendraad downloaden boek gratis, De dodendraad downloaden boek pdf gratis, De dodendraad pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De dodendraad pdf gratis, De dodendraad downloaden gratis epub gratis, De dodendraad ePub boek downloaden gratis.