De Border Collie


Boek in het Nederlands!De Border CollieBorder collie

Deze hond is niet zo maar een hond, zo blijkt uit dit boek. De Border collie is bijzonder actief, nieuwsgierig, intelligent en heeft een sterke ‘will to please’. De van oorsprong Engelse Border collie werd gefokt voor het schapendrijven. Maar de Border collie van nu wordt ook ingezet als speurhond en reddingshond. Ook is dit ras uitermate geschikt voor de hondensport, zoals behendigheid en flyball.

De auteurs adviseren alleen de Border collie aan te schaffen als u een gevorderde hondenkenner bent. Deze hond heeft niet genoeg aan een rondje met de fiets; er moet gewerkt worden en hij moet zijn energie kwijt. Door zijn scherpe opmerkingsvermogen en zijn eigenschap tot het uiterste te willen gaan voor de baas, kan de Border collie een bijzondere vriend worden met wie je kunt lezen en schrijven.

Heel belangrijk bij dit ras is een goede opvoeding en training. Achterin het boek worden een aantal erfelijke aandoeningen van dit ras besproken. Informatief zijn de hoofdstukken over voeding, verzorging en voortplanting.Downloaden eBook De Border Collie gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder De Border Collie

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken De Border Collie, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek De Border Collie en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek De Border Collie:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  153mm x 212mm
  Aantal pagina’s :
  64
  Uitgeverij :
  Welzo Media Prod. bv
  ISBN :
  9789058210746
  Datum publicatie : 08-2001  TAGS:

  Online De Border Collie ebook, Boek De Border Collie FB2, Downloaden De Border Collie PDF , Downloaden De Border Collie MOBI, Online De Border Collie boek, Gratis Downloaden De Border Collie IPhone, Online boek De Border Collie PDF, Gratis De Border Collie DJVU, Gratis Downloaden De Border Collie TXT, Downloaden De Border Collie RTF, Online De Border Collie FB2 , e-boek De Border Collie downloaden TXT, Gratis De Border Collie downloaden boek, e-boek De Border Collie downloaden MOBI, Downloaden De Border Collie IPad, Lezen De Border Collie MOBI, Lezen De Border Collie DOC, Gratis De Border Collie AWZ, Downloaden e-boek De Border Collie iPad , Gratis De Border Collie DJVU, Downloaden De Border Collie e-boek gratis, Gratis Downloaden De Border Collie DVD, Lezen De Border Collie TXT, Boek De Border Collie downloaden DJVU, De Border Collie downloaden boek gratis, De Border Collie downloaden boek pdf gratis, De Border Collie pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De Border Collie pdf gratis, De Border Collie downloaden gratis epub gratis, De Border Collie ePub boek downloaden gratis.