Checklist Privacy


Boek in het Nederlands!Checklist PrivacyIn Checklist Privacy: privacybeleid in 46 checklists bieden de auteurs aan de hand van 46 checklists handvatten voor het inrichten van een privacy policy.

Elke organisatie verwerkt persoonsgegevens en overheden hebben persoonsgegevens zelf nodig om hun wettelijke taken uit te oefenen. Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese privacy verordening (AVG) in werking, die gevolgen heeft voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Inzicht in alle gegevensverwerkingen binnen en buiten de organisatie is dan ook essentieel. Organisaties zullen er in de praktijk niet aan ontkomen beleid op te stellen en vast te leggen. Een daarop afgestemde, deugdelijke privacy policy kan daarbij behulpzaam zijn. In deze uitgave krijgt u handvatten aangereikt om dit in te richten.

Zo krijgt u een schets van de voorbereiding op het schrijven van een privacy policy, wordt aangegeven waarom de ‘tone at the top’ essentieel is voor het succesvol implementeren van uw policy, wordt een aantal algemene aandachtspunten bij het opstellen genoemd, wordt er gekeken naar wie er verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens en voor welk doel deze worden verwerkt. Daarnaast komen vele andere onderwerpen aan bod, zoals accountability, beveiliging en datalekken, auditplan en onderzoek door toezichthouders.

In de tweede druk zijn deze ontwikkelingen verwerkt. De tweede druk is volledig op de AVG gebaseerd, het aantal checklists is fors uitgebreid en de inhoud van de checklists is bijgewerkt. Nieuwe thema’s (PIA, privacy by design, data portabiliteit, profilering, leidende toezichthouder, registerplicht etc.) komen uitgebreid aan bod. Nieuw is ook de toevoeging van een boetetabel. De checklists bevatten gerichte verwijzingen naar zowel de AVG (inclusief de overwegingen), de relevante bepalingen in de UAVG als de adviezen van Europese privacy toezichthouders. De tweede druk bevat niet langer de wettekst van de Wbp. Daarvoor is de in de Tweede Kamer ingediende implementatiewet met toelichting in de plaats gekomen. De transponeringstabel AVG-Wbp is vervallen: wij verwijzen naar de uitgebreidere tabel in de toelichting op de UAVG (transponering AVG naar UAVG naar WBP). Bij de tweede druk is in aanvulling op de tabel Wbp à AVG een nieuwe transponeringstabel opgenomen (UAVG à AVG) evenals een checklist die betrekking heeft op de overgangssituatie van Wbp naar AVG.

Kortom, dit boek maakt de checklists voor een brede doelgroep toegankelijk. Zo is het uitermate geschikt voor juristen en compliance officers, managers, ICT’ers en auditors.Downloaden eBook Checklist Privacy gratis:Word lid van honderdduizenden tevreden leden die vele uren op zoek zijn geweest naar multimedia-inhoud online en op tijd en nu genieten van de bekendste nieuwe boeken, tijdschriften en strips, waaronder Checklist Privacy

Het is hier en het is gratis. registreer daarom via de links op deze pagina:


 • Ongelimiteerd boeken, tijdschriften en strips, waar je ook bent: in je browser op je computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.

 • Beste boeken Checklist Privacy, Tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actiespellen, avonturengames, anime, manga, kinderen en familie , Klassiekers, komedies, referenties, gidsen, drama, aliens, horror, muziek, romantiek, fantasie, fantasie, sport en nog veel meer.


 • We voegen elke dag nieuwe titels toe! We houden dingen graag nieuw.

 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd.

 • Zie hoe duizenden mensen elke dag plezier hebben.
  Meld u nu aan, download het boek Checklist Privacy en heb plezier zonder beperkingen!


  Details van het boek Checklist Privacy:  Binding : eBoek (.pdf.epub.txt.docx.fb2.mobi.mp3 en andere indelingen)
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat :
  147mm x 208mm
  Aantal pagina’s :
  Niet bekend
  Uitgeverij :
  Berghauser Pont Publishing
  ISBN :
  9789492952011
  Datum publicatie : 04-2018  TAGS:

  Online Checklist Privacy ebook, Boek Checklist Privacy FB2, Downloaden Checklist Privacy PDF , Downloaden Checklist Privacy MOBI, Online Checklist Privacy boek, Gratis Downloaden Checklist Privacy IPhone, Online boek Checklist Privacy PDF, Gratis Checklist Privacy DJVU, Gratis Downloaden Checklist Privacy TXT, Downloaden Checklist Privacy RTF, Online Checklist Privacy FB2 , e-boek Checklist Privacy downloaden TXT, Gratis Checklist Privacy downloaden boek, e-boek Checklist Privacy downloaden MOBI, Downloaden Checklist Privacy IPad, Lezen Checklist Privacy MOBI, Lezen Checklist Privacy DOC, Gratis Checklist Privacy AWZ, Downloaden e-boek Checklist Privacy iPad , Gratis Checklist Privacy DJVU, Downloaden Checklist Privacy e-boek gratis, Gratis Downloaden Checklist Privacy DVD, Lezen Checklist Privacy TXT, Boek Checklist Privacy downloaden DJVU, Checklist Privacy downloaden boek gratis, Checklist Privacy downloaden boek pdf gratis, Checklist Privacy pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Checklist Privacy pdf gratis, Checklist Privacy downloaden gratis epub gratis, Checklist Privacy ePub boek downloaden gratis.